På Skovbrynet vægtes traditioner højt, idet genkendeligheden både er en tryghed og glæde. Det gælder bl.a. ferieture for beboerne i foråret og efteråret. Ferien afsluttes altid med en festaften, hvor personalet, som holder kursus i samme uge, deltager. I foråret deltager bestyrelsen denne aften i forbindelse med deres bestyrelsesseminar.
Der arrangeres fastelavn, påskefrokost, Tivoli-tur, Skt. Hans aften, ferieture, juletur til Tyskland, julefest og nytårsaften. Hver tredje lørdag arrangeres udflugtstur. Beboernes fødselsdage afholdes som en fast tradition sammen med de øvrige beboere. Skovbrynet tilbyder gerne at holde fødselsdag for de pårørende, enten weekenden før eller efter den enkelte beboers fødselsdag.

Vi er tillige beboerne behjælpelige med at købe jule– og fødselsdagsgaver til nærmeste pårørende.  Der videofilmes og tages billeder af begivenhederne til støtte for samtale og dialog med beboerne, men også for at have noget at mindes og glæde sig over.Skovbrynet - Sørup Skovvej 4, 4684 Holmegaard - Tlf.: 5556 2930